Szétpattanó golyócskák — teakoncentrátum RSS



OXO TEAKOKTÉL OTTHON, EGYSZERŰEN

Szeretnél OXO Teát inni, de nem esik útba egyik üzletünk sem?Nincs a közeledben OXO Bár?Nincs kedved kimozdulni?Semmi baj, ezentúl az otthon is el tudod készíteni kedvenc teádat! Ismered az OXO-t, kipróbáltad már az OXO Home Pack ízeit és most vágysz, valami újdonságra? Elhoztuk Neked a kedvenc koktélízeket otthoni kiszerelésben!   Mit kell tenned ehhez? Nincs más dolgod, csak pár kattintással megrendelni az OxoShop oldaláról  az 🍸🍹 OXO Home Pack Coctail készletet. 🍸🍹 Jelenleg 4 szirupot tudsz rendelni, ebből 16 adag teakoktél lesz. A csomagba választható teakoktélok a következők: • 🍓 Tea On Beach: eper, málna, áfonya• 🍑 Manhattan: áfonya, őszibarack, triple sec• 🍋 Mojito: lime, citrom, menta• 🍹 Daiquiri: eper, citrom, menta Hogy teljes legyen az OXO élmény, érdemes🍓🥭Boba Boxot 🍏🍉 is rendelni a Home Pack...

Olvass tovább



💗 Valentin napi sütemény 💗 - OXO Cake pop

Közeleg a Valentin nap, de még nincs semmi ötleted, mivel készülj? Lepd meg párod vagy a legjobb barátnőd a legtrendibb süteménnyel!     Hozzávalók: Tészta: 100g vaj 100g porcukor 1/2 tk. vanília aroma 2 db tojás 100g liszt   Krém: Kis doboz mascarpone 90ml OXO teakoncentrátum 1/2 ek. vanília aroma 1 ek. tej   Tetejére Fehércsokis tortabevonó Tortadara ill. különböző díszítő cukrok  🍭🎂🍰🍭🎂🍰🍭🎂🍰 Elkészítés: A vajat a cukorral és a vaníliával kézi habverővel összekeverjük. Hozzákeverjük egyenként a tojásokat, majd a liszttel alaposan összedolgozzuk. Egy kivajazott sütőformába töltjük és előmelegített sütőben 190 fokon 25 percig sütjük. Sütés után a tésztát hagyjuk kihűlni, majd morzsoljuk kisebb darabokra! A krémhez összedolgozzuk a mascarponet a teakoncentrátumot, vaníliát és a tejet, majd hozzáadjuk a tésztát és...

Olvass tovább



Süti sütés - Elképzelés vs. valóság - tapasztalatok az OXO-nál

Vigyázat! Perfekcionistáknak veszélyes tartalom!  Ismerős az az érzés, hogy kinézel egy receptet a neten, ahol persze tökéletes fotó szerepel, de Nálad valahogy semmi nem úgy működik? A hab nem lesz kemény, a zselatin lefolyik, a piskóta összeesik? Ugye Neked is ismerős? Csapatunk két tagja tesztelte a Radír, vagy másképp Rezgő szelet receptjét.    Mutatjuk a tapasztalatokat! Nálunk sajnos lefolyt a zselatin réteg a sütemény tetejéről, így kényszermegoldásként apró kockákra vágtuk és a tetejére helyeztük. Nem baj, legközelebb már tudjuk, hogy nagyon lassan érdemes a süti tetejére rakni a zöld réteget és fokozatosan várni, hogy megszilárduljon. Hozzávalók: A sárga réteghez: 3 db egész tojás 5 ek porcukor 20 g vaníliás cukor 1,5 dl víz 1 zsacskó étkezési zselatin   A kakaós réteghez: 3 db egész tojás 5 ek porcukor...

Olvass tovább


x

x
Vissza a Legtetejére